team_24.jpg

Alweer 40 jaar een vertrouwd adres in Oost-Groningen!

Vakgarage de Winter B.V. is eind jaren zeventig opgericht door Piet de Winter. Met een korte uitstap naar Fiat, hebben we feitelijk sinds de start het Mazda aan boord. Jarenlang als dealer en sinds enkele jaren als erkend reparateur. 

Eind 2018 heeft Piet het stokje willen overdragen aan Daniël, waardoor het bedrijf kon blijven bestaan en het volledige team werkzaam bleef. Met de overname, werd ook gekozen voor een garageformule: Vakgarage. Naast onze focus op Mazda, richten we ons daarmee ook op andere merken. Het huidige team bestaat uit 8 mensen; Beppie, Reint, Rafiek, Vincent, Bonnie, Teun, Arnoud en Daniël. 

In de regio behoren wij tot de grootste occasion dealer en garagebedrijven. Onze voorraad bedraagt minimaal 50 stuks jonge occasions, en we beschikken over een zevental hefbruggen. Ons bedrijf is up-to-date middels de nieuwste Mazda en Bosch (diagnose) apparatuur. Middels onze samenwerking met Mazda kunnen wij u tevens voorzien van een nieuwe Mazda. 

We hopen u snel te mogen begroeten, zodat u kunt proeven van de professionaliteit van een dealerbedrijf en de gemoedelijkheid van de dorpsgarage! 

Tot snel, 

Beppie, Reint, Rafiek, Vincent, Bonnie, Teun, Arnoud en Daniël. 

 

Nieuwe auto’s

U kunt bij ons terecht voor de aankoop van uw nieuwe auto, welk merk en type u ook wenst. Autobedrijf De Winter levert elke nieuwe auto tegen dezelfde prijs en voorwaarden zoals garantie als de merkdealer.

Occasions

Bij vakgarage de Winter vindt u altijd vele tientallen occasions van alle merken auto’s op voorraad. Wij selecteren deze auto’s speciaal voor op hun uitstekende kwaliteit en scherpe prijs. En staat uw droomauto er niet tussen? Dan zoeken wij hem graag voor u op in Nederland, maar ook Duitsland of België. Want ook daar vinden wij altijd een groot aanbod in rijk uitgeruste tweedehands auto’s.

Werkplaats

Voor reparatie, onderhoud, servicebeurten en apk-keuringen beschikken wij over een uitstekend uitgeruste werkplaats met diagnose-apparatuur voor alle gangbare automerken. Ons kundige en ervaren team monteurs is flexibel en zorgt ervoor dat u altijd weer snel zorgeloos op pad kunt. Desgewenst halen en brengen wij uw auto of voorzien wij u van gratis vervangend vervoer.

Vakgarage de Winter is gevestigd in Winschoten aan de Transportbaan 22. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie. 

Vakgarage de Winter is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 300 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.