Schermafbeelding_2019-05-23_om_082917_1.png

Vakgarage de Winter is al sinds 1979 Erkend Mazda reparateur, maar waarom zou u naar een Erkend Mazda reparateur gaan voor onderhoud?

Bij Mazda denken wij niet alleen aan uw auto maar ook aan u. Bij de Mazda reparateur kunt u rekenen op professioneel onderhoud tegen een concurrerende prijs. Zo blijft uw auto prettig, betrouwbaar en veilig rijden en bent u verzekerd van een gunstige dagwaarde.

Transparante prijzen

Vóór iedere servicebeurt neemt uw onderhoudsmonteur de werkzaamheden met u door. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. De afgesproken prijs is inclusief onderdelen, olie, vloeistoffen en BTW. Na de onderhoudsbeurt vertellen onze monteurs u welk onderhoud u in de toekomst nog kunt verwachten.

Training en uitrusting

Voor een goede uitvoering van de onderhouds- en diagnosewerkzaamheden worden onze onderhoudsmonteurs regelmatig bijgeschoold over de nieuwste technieken. Ook investeren zij in speciaal gereedschap en speciale diagnose-uitrusting. En de onderhoudsmonteurs van Mazda doen er alles aan om up-to-date te blijven met onze technische informatiesystemen.

Digitaal Serviceregister

Mazda reparateurs slaan al het uitgevoerde routineonderhoud veilig op in het centrale Mazda Digitaal Serviceregister . Dit voorkomt frauduleuze gegevensinvoer en garandeert een hogere dagwaarde. Bovendien geeft het register een duidelijk en volledig overzicht van de onderhoudshistorie van uw auto.

Mazda onderhoud past in uw planning

Bij het plannen van de volgende onderhoudsbeurt houden onze dealers rekening met uw agenda. En ze laten u niet wachten. U krijgt zelfs een leenauto als deze beschikbaar is. Dat noemen wij nou service. En u?