Mazda.jpg

Vakgarage en Mazda erkend reparateur

Middels beide partners verzekeren wij u en ons zelf van up-to-date kennis en kunde. Beide partners pronken met trots op de gevel. Waar wij enerzijds een specialisme in huis halen met Mazda, halen we brede kennis en kunde in huis middels Vakgarage. Daarmee bedienen we ons gebied in de volle breedte, en hopelijk binnenkort ook u!

Mazda erkend reparateur

Vakgarage de Winter B.V. is aangewezen als erkend Mazda reparateur. Dit houdt in dat wij onder strikte voorwaarden en volgens de regels van Mazda Motor Nederland, onderhoud en garantie (fabrieks) werkzaamheden mogen uitvoeren aan iedere Mazda. 

Wij krijgen periodiek controle vanuit Mazda Motor Nederland. Ons technisch team wordt geschoold volgende Mazda standaard en wij zijn in het bezit van het voorgeschreven speciale gereedschap. Wij zijn verplicht twee monteurs op het niveau van Master Technician aan boord te hebben. 

Historie Mazda en Vakgarage de Winter B.V.

Onze relatie met Mazda is sterk, en gaat al terug naar de beginjaren van ons bedrijf. Na jaren het dealerschap te hebben gehad, zijn wij overgestapt op het erkend reparateurschap van Mazda. U zult echter in ons hele bedrijf de liefde voor Mazda zien, voelen en horen. We hebben altijd meerdere Mazda occasions staan, van de wat oudere modellen tot aan enkele maanden oud. Ook leveren wij op verzoek nog nieuwe auto’s van Mazda.  

Prijzen onderhoudspakket en digitaal service register 

Vanzelfsprekend voeren wij het onderhoud uit conform voorschrift, met originele onderdelen. Alleen op die manier bent u verzekerd van het juiste onderhoud, en kunnen wij u altijd adviseren bij garantie. Prijsstelling is zoals terug te vinden via Mazda Motor Nederland. 

Indien u kiest voor het voorgeschreven onderhoud bij ons, krijgt u automatisch en kostenloos de Mazda Euroservice (pechhulp). Daarmee bent u ook bij pech verzekerd van goede, snelle en duidelijke service.